Ontdek het probleem

 

Achter het probleem

 

Praktijk voor hypnose- en regressietherapie

 

 

Ook online!

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Floortje Schraven. Ik ben 54 jaar, getrouwd met Fred en trotse moeder van drie dochters. Tot mijn 43e heb ik gewerkt als leerkracht op een basisschool en ben ik voor stichting Prodas en stichting Achter de Regenboog lange tijd actief geweest op het gebied van rouw- en verliesbegeleiding bij kinderen en jongeren.

In 2020 startte ik mijn partijk Hypnose Helmond waar ik begon als hypnotherapeut. Inmiddels ben ik gespecialiseerd in regressie (o.a. innerlijk kind regressie, voorouderlijk trauma en geavanceerde regressie) en opgeleid als PSYCH-K® facilitator. Tijdens mijn trajecten combineer ik deze verschillende technieken, iets wat heel goed mogelijk is omdat ze allemaal werken vanuit ons krachtige onderbewuste. 

Door mijn eigen ervaring en de vele voorbeelden die ik gezien heb bij de cliënten in mijn praktijk, ben ik er volledig van overtuigd dat we zoveel meer kunnen dan we zelf denken en durven geloven. De kracht van ons onderbewuste en het zelfhelendvermogen daarvan is enorm.

We worden in ons vaak hectische leven meer en meer uitgedaagd om de regie over onszelf terug te nemen. Daarbij worden we vooral uitgenodigd om onze oude programmeringen te herschrijven, onze negatieve overtuigingen te transformeren naar gedachten die ons verder helpen en erop te vertrouwen dat we daarmee in staat zijn een fijner leven voor onszelf te creeëren. 

Mijn praktijk is kleinschalig, dat past bij mijn manier van werken omdat ik verbinding en oprechte aandacht heel belangrijk vind. Het kan daarom wel eens voorkomen dat ik u voor een korte tijd op mijn wachtlijst moet zetten.

Ik werk ook online, fijn als u wat verder weg woont of minder mobiel bent.