Ontdek het probleem

 

Achter het probleem

 

Praktijk voor hypnose- en regressietherapie

 

 

Ook online!

Weer lekker in je vel

Als wij leren om op een positieve manier voor onszelf te zorgen, onszelf te respecteren en te waarderen dan zal het leven voor onszelf een stuk beter worden. Ik heb het nu al zo vaak gezien dat wanneer ik een cliënt vraag of ze blij zijn met wie ze zijn, of ze van zichzelf houden en ze gelukkig zijn met hun leven zoals het nu is, er meteen een duidelijke ‘NEE!’ komt. Meestal gevolgd door tranen want ze realiseren zich heel goed dat er wat moet gebeuren maar ze hebben geen idee hoe.

In het ‘weer lekker in je vel traject’ gaan we onderzoeken waar jij het meeste last van hebt en wat daaraan ten grondslag ligt. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je je niet gezien voelt, dat je het gevoel hebt dat je nergens bij hoort. Dat je  gelooft dat je niets waard bent of dat andere mensen veel leuker, mooier of succesvoller zijn dan jij. Dat je altijd maar voor iedereen klaar staat en daar niet veel of misschien wel gewoon niets voor terug krijgt. Met behulp van coaching, hypnose- en regressietherapie ga je de onderliggende oorzaken van jouw problemen onderzoeken. Waar is het ontstaan, wat ben je toen over jezelf gaan geloven en klopt dat nog met de kennis die je nu hebt?

Na dit inzicht is het belangrijkste wat jij nodig hebt liefde, eigenwaarde en respect. Voor jezelf dus!  Als die basis gevoelens (weer) goed geïnstalleerd zijn, jij negatieve overtuigingen over jezelf hebt kunnen ombuigen en jij het jezelf waard vindt om een fijn leven te creëren dan kun jij de stappen gaan zetten die jouw leven weer leuk en waardevol te maken.

Het ‘weer lekker in je vel’ traject bestaat uit 4 sessies verdeeld over ongeveer 2 maanden. Wil je meer informatie, overleggen of dit traject bij je past of een afspraak maken neem dan contact met me op via onderstaande knop.