Ontdek het probleem

 

Achter het probleem

 

Praktijk voor hypnose- en regressietherapie

 

 

Ook online!

Disclaimer

Alle trajecten, die door Hypnose Helmond  aangeboden worden zijn bedoeld voor je persoonlijke ontwikkeling. Elke handeling die je doet naar aanleiding van het volgen van de sessies zijn je eigen verantwoordelijkheid. Hypnose Helmond aanvaardt geen aansprakelijkheid voor consequenties en resultaten.

Het doel van mijn trajecten is om je bewust te maken van de mogelijkheden die je zelf hebt om positieve veranderingen te realiseren in je eigen leven. In mijn sessies deel ik kennis, ervaringen en strategieën met jou die je kunnen helpen je doelen te bereiken. Ik geef geen garanties over resultaten. Resultaten behalen zijn het gevolg van toewijding aan je doelen, volledige eigen verantwoordelijkheid en eigenaarschap nemen voor het oplossen van je problemen en/of belemmeringen, persoonlijke ontwikkeling, doorzettingsvermogen, inspanning leveren en acties ondernemen.

Ik ben geen arts/medisch specialist en ik geef dan ook geen medisch advies. Wanneer je onder behandeling of toezicht van een arts of medisch specialist staat en/of medicatie gebruikt dan dien je ten alle tijden voorafgaand aan het te volgen traject, je deelname te overleggen met je behandelend arts of specialist. Deelname aan een traject bij Hypnose Helmond is geheel op eigen risico en verantwoording.