Ontdek het probleem

 

Achter het probleem

 

Praktijk voor hypnose- en regressietherapie

 

 

Ook online!

Ervaringen van Cliënten:

Anita, Helmond 18-08-2023

Toen ik mijn vriendin zag veranderen en zij mij vertelde over de hypnose-therapie bij Hypnose Helmond was mijn interesse gewekt. Ik ontmoette Floortje en was meteen enthousiast. De wijze waarop Floortje mij op mijn gemak liet voelen was zo bijzonder dat ik mezelf open begon te stellen. Floortje voelde precies aan waar behoefte aan was en kon zo mijn onderbewustzijn gaan behandelen. Ik heb veel baat bij de behandeling en ben erg blij dat ik mezelf dit traject gegund heb.
Het mag weer stromen in mij.
Anita 🙏

Maurice, Aarle Rixtel 07-08-2023

Ik kwam bij Floortje omdat ik last had van verdriet en onrust welke ik maar geen plek kon geven. Het leek wel of het niet mijn verdriet en pijn was. Tijdens de behandeling kwam naar voren dat het de emoties van mijn opa waren. Floortje heeft mij verlost van deze emoties waardoor ik nu meer verbonden ben met mijn eigen gevoelens. Het oplossen van wat trauma’s en het afsluiten van donkere stukken uit mijn verleden maken dat ik nu veel vrolijker en positiever in het leven sta. Het stroomt weer in mij en dat is heel fijn om te ervaren. Heel erg bedankt Floortje voor de fijne verbinding en je spirituele wijsheid. 
Liefs, Maurice

Iris, Helmond 17-07-2023

Na een moeilijke periode van veel verdriet voelde ik weinig motivatie meer, maar na mijn traject bij Hypnose Helmond voel ik mij een stuk beter, ik kan weer lekker creatief bezig zijn en voel meer geluk bij de dingen die ik doe. Onder begeleiding leer je naar jezelf te kijken en begrip te krijgen voor jezelf. De gepersonaliseerde meditatie luister ik nog regelmatig, het brengt me echt tot rust. Ik vond het een heel fijne, empathische behandeling, en raad het aan veel mensen aan. Dankjewel!

Mariëtte, Aarle Rixtel 15-03-2023

Bij Floortje gekomen en 5 sessies bij haar gehad. Het was een fijne ervaring met veel nieuwe inzichten die Floortje mij op een fijne manier kon laten zien en vooral voelen. Ik ben blij dat ik bij Floortje terecht ben gekomen. Een warme liefdevolle vrouw met het hart op de goede plek.

Dank je wel en veel succes met je praktijk.

D. Helmond 16-02-2023

Tijdens mijn kennismakingsgesprek voelde ik dat dit mijn plek zou zijn voor hypnotherapie. De warme stem en haar persoon Floortje. Ik heb de hypnose als positief ervaren. Mijn onderbewuste kreeg de aandacht door de liefdevolle begeleiding van Floortje. De mp3 gebruik ik dagelijks. Ik voel me vrijer sterker en blijf dicht bij mezelf. Dit was het mooiste cadeau wat ik mezelf heb gegeven het afgelopen jaar.

Dank je lieve Floortje en wie weet tot ziens!

Esther, Helmond 03-02-2023

Bedankt Floortje
Wat een bijzondere fijne ervaring om op deze manier aan mezelf te hebben mogen werken
Je rustige en vooral begripvolle manier zorgt ervoor dat het vertrouwen voor en tijdens hypnose goed voelt.

Jill, Helmond 09-06-2022

Hi Floortje,
Bij deze mijn review:
Ik kwam via google reviews bij Floortje terecht en dat zag er betrouwbaar en positief uit.
Vanaf moment 1 kon ik bij Floortje alles kwijt en was niks te gek. Ze heeft geen oordeel en ze stelde goede vragen waar we vervolgens op door gingen in de hypnose sessies. Soms weet je niet wat het je gaat brengen, maar je wordt er nooit slechter van. Ik geloof dat het zeker iets in me heeft opgeruimd en dat ik toch weer een stukje lichter ben geworden.
Door haar open, lieve en rustige houding was ik altijd op mijn gemak. Ze vertelt met passie over haar vak en dat merk je terug in de sessies.
Floortje bedankt en wie weet tot ziens!

Wendy, Helmond 19-05-2022

Ik ben heel blij Floortje ontmoet te mogen hebben. Ze is een hele lieve vrouw die echt heel goed naar je luistert. Ze heeft ons enorm goed geholpen en wij zijn haar daar heel erg dankbaar voor. Ik beveel haar zeker aan!!

Julia, Helmond 02-03-2022

Wat ben ik Floortje dankbaar ! En zo blij dat ik deze stap heb gezet. Na jaren lang last te hebben gehad van darmklachten, paniek en angstaanvallen, zelfs denkend om antidepressiva te gaan gebruiken omdat ik mij geen raad meer wist, moet ik hier nu niet meer aan denken. Ik heb nu eindelijk rust in mijn lichaan en geest en durf weer dingen te gaan ondernemen. Ik raad dit echt iedereen aan die met zichzelf in de knel zit, je voelt je onwijs op je gemak bij Floortje en na een (aantal) behandeling(en) ben je één met je lichaam en compleet zenn. Ik heb er van genoten en luister nog steeds wekelijks naar de mp3 opname. Onwijs bedankt en hopelijk mag je nog lang & veel mensen blij maken ! Liefs Julia

Ingrid, Helmond 23-02-2022

Na vele pogingen van lijnen, die allemaal wel werkte maar die mij niet van mijn snoepverslaving af konden helpen, kwam ik 4 maanden geleden terecht bij Hypnose Helmond. Bij Floortje voelde ik me meteen op mijn gemak. Haar stem brengt me tot rust in haar studio maar ook via de mp3 thuis. Nu 4 maanden verder kan ik zeggen wat voel ik me goed. Eindelijk datgene veranderd wat je niet op wilskracht kunt, hypnose was voor mij een openbaring. Een heel bijzonder gevoel. Niet meer die onhoudbare drang naar snoep. Ik heb nu de controle over wat ik wel en niet neem. Floortje bedankt. Een aanrader voor mensen die vastlopen.

Jolanda, Haaren 29-11-2021

Door een  trauma ontstaan bij de geboorte van mijn dochter, dat nog steeds invloed heeft in het hier en nu ben ik dit met Floortje  gaan aanpakken via hypnose om het te  verwerken en een plek te geven.

Zo zijn Floortje en ik aan de gang gegaan om oud zeer opnieuw in te stellen  maar dan positief via hypnose ik vond dit een super mooie ervaring en ging er open in en was aangenaam verrast door de fijne manier hoe Floortje dit samen met mij heeft doorlopen en alle tijd nam die nodig was, voelde als een warm bad.Zo zijn de eerste veranderingen ook al duidelijk aanwezig die op een wonder lijken .

Ook mijn partner is nu een traject aangegaan bij Floortje en ook hij merkt al de positieve invloed van hypnose.

Ontzettend bedankt Floortje voor je hulp !

Bianca, 24-11-2021

Ik wil je bedanken voor de heerlijke hypnose mp3 om mee in slaap te vallen.
Wat een genot om naar je stem te luisteren en me mee te laten voeren in het verhaal.
Het helpt mij om lekker in slaap te vallen, mijn gedachten los te laten en als kadootje word ik ook nog heerlijk uitgerust wakker.
Ik vind het dus een absolute aanrader en gun andere mensen om met jouw stem en verhaal in slaap te vallen en fit en fris wakker te worden.
Keep up the good work!

Groetjes,
Bianca

Joris, Mierlo 29-9-2021

Momenteel heb ik een flinke uitdaging in mijn leven: slokdarmkanker, met uitzaaiingen, stadium IV zogezegd. In de beginperiode werd ik steeds zieker: het lastigste symptoom was wel mijn verminderde eetlust en veranderende smaak: ik lustte haast niets meer: vond alles stinken, een geur die ik niet kan omschrijven. Maar eten werd al snel vrijwel onmogelijk hierdoor. Ik viel in hoog tempo af, wat natuurlijk zorgelijk was. Gestart met chemokuren. Daanaast noodgedwongen op flesjes-voeding (nutridrink en dergelijke). Lekker vond ik dit niet, maar met mijn neus dicht kreeg ik met enige moeite voldoende flesjes per dag naar binnen. Een chemokuur duurde steeds 3 weken. Na 2 kuren werd ik echter geveld door de bijwerkingen: mijn darmen waren flink van slag, ontstoken. Dit ziekenhuis-avontuur duurde twee weken, daar overgestapt van de moeizame flesjesvoeding naar TPV, voeding direct via een infuus je bloedvat in. Ik knapte weer goed op, en een paar dagen voor ik naar huis mocht, had ik met Floortje in het ziekenhuis een hypnosebehandeling afgesproken, op mijn voeding. Want mijn bedoeling was om weer gewoon te gaan eten. Zo gezegd zo gedaan: En meteen na de hypnose behandeling bood Floortje mij een banaan aan om op te eten, en dit lukte wonder boven wonder: een dag eerder kreeg ik nog geen 2 happen van een banaan door mijn keel. In de avond al wat rauwkost gegeten, en vanaf dat moment kon ik per dag meer en meer verschillende dingen weer eten. Dit tot op de dag van vandaag. Nooit meer flesjes voeding op. en momenteel gaat het goed met me, eet erg gezond, vooral groente en fruit. De hypnose-sessie was voor mij een belangrijk keerpunt!

Jill, Beek en Donk 11-7-2021

Floortje echt super bedankt!
Ik was niet één met mijn lichaam. Ik herkende mij niet in de spiegel en kon mijn overgewicht, maar moeilijk kwijtraken. Ook geestelijk hield ik negatieve gevoelens uit het verleden vast.
Floortje heeft mij geleerd hoe ik die negatieve gevoelens op moet ruimen. Sindsdien sla ik niet zoveel meer op en voel ik mij veel vrijer. Ik heb ook veel minder eten nodig om mij "even" goed te voelen. Ik heb meer energie en gevoel dat ik alles aan kan. Nu ben ik klaar om overtollig gewicht los te gaan laten.

Super bedankt floortje! En fijn dat ik altijd bij je terecht kan!

Steffie, Sint-oedenrode 9-7-2021

Een aantal jaar vreselijk veel last gehad van Hooikoorts. Ik heb twee behandelingen gehad en ik voel me weer helemaal top! Zo blij mee! De hypnose therapie is niet zoals op tv, je bent er nog steeds bij maar dan heerlijk ontspannen. Echt een aanrader! - Steffie

Chloë, Tilburg 9-7-2021

Mariëlle, Tilburg 14-6-2021

Wow, wat een mooie veranderingen zien we bij onze zoon van 13 nadat we bij Floortje zijn geweest. En niet alleen bij onze zoon. Na de eerste sessie met mij merkte ik bij mezelf meer rust en makkelijker keuzes kunnen maken in het belang van mezelf. Mijn partner was aanhankelijker, zoon durfde meer op de voorgrond te gaan staan. Na de sessie met onze zoon kreeg ik een bericht van school dat ze hem zo veranderd vinden. Maakt meer vriendjes, haalt betere cijfers. Laat ook wel wat meer bravourgedrag zien. Maar ja in beweging zetten gaat dan ook meteen goed. Echt super blij met het resultaat. Zoon is meer in beweging, komt meer voor zichzelf op, staat sterker in zijn schoenen.

En Floortje: nou een hele fijne, emabele, rustige, emphatische, goed luisterende en kundige therapeut, die zeker ook goed aansluit bij kinderen.


Mireille, 's Hertogenbosch 2-11-2020

Net mijn 3e hypnose sessie bij Floortjej gehad. Wat een fijne manier om aan jezelf te werken! Ik merk al zo veel verschil! 😍😍😍
Floortje kan tijdens een gesprek er heel gauw uitpikken wat belangrijk is, om vervolgens daar via hypnose aan te werken.
Bij mij ging dit via korte regressies. Bij zo'n regressie wordt een moment uit je verleden, wat een bepaalde overtuiging heeft veroorzaakt, uit je geheugen gewist. Hierna heb je er geen last meer van. Het werkt echt, het hele moment is gewoon weg. Ik vind het echt een bijzondere manier en het gaat ook nog s heel snel. Er is geen urenlange sessie nodig.

Marie-Louise, Oss 24-11-2020

Ik kan iedereen Floortje aanraden. Door haar doortastendheid en rustige mooie stem kom je heel snel bij de kern van je "probleem". En samen ga je dan door middel van hypnose en/of een korte regressie het "probleem" aan. Daarna voel je je sterker en beter in je vel zitten.
Ik raad iedereen aan om dit zichzelf cadeau te geven. Dank je wel lieve Floortje 😘

Hellen, Tilburg 24-11-2020

Ik was erg nieuwsgierig naar hypnose. En benieuwd of mij dat wat zou brengen. Bijzonder om te ervaren hoe diep, dieper en nog meer dieper ik kon ontspannen. Wat ik ook erg prettig vond is het voorgesprek. Moeiteloos kwam ik dan op de laag van waar werkelijk een vraag of behoefte ligt. Ik zie de resultaten van mijn sessies nu in mijn dagelijks leven en ben blij dat ik bij Floortje deze stappen heb gezet.

Carola, Helmond 25-11-2020

Lieve Floortje dankjewel voor de mooie ervaring door de hypnosesessie die ik bij je heb mogen ontvangen. In eerste instantie dacht ik gaat dat werken online.. Maar het werkt en hoe. Ik ben diep gegaan en heb hele mooie inzichten gekregen. Wat een mooie bewustwording en verrijking is dit voor mij geweest. Zo dankbaar🙏

Mir, Amsterdam 10-12-2020

Het werkt!.

Door Floortje durfde ik de stap te zetten om te onderzoeken of hypnotherapie voor mij werkt.

Ik vond het idee van hypnose heel spannend, Floortje stelt rake vragen en komt snel tot de kern.

Na de eerste sessie dacht ik jeetje dit had ik jaren eerder moeten doen.

We hebben door middel van regressie gewerkt aan schuldgevoelens die ik vanaf mijn kindertijd voor mijn vader had.

En geloof het of niet.. na de sessie belde hij mij…. (hij belt mij nooit!!) en dat voelde zo goed.

Als ik aan mijn vader dacht verdronk ik soms in verdriet, maar door de hypnotherapie heb ik weer leren zwemmen.

Ik had dit echt jaren eerder moeten doen.

Dank je wel Floortje


Riet, Deurne 18-3-2021

de aanpak van Floortje.
In de gesprekken; Samen komen in het onderzoeken waarom het systeem een andere weg was gaan wandelen.
met het gevolg; Het overgewicht en bijkomend zelfbeeld.
Want ik zou zeggen; een groot deel van de puzzel zie je zelf wel.
Maar de frustratie de puzzel te maken om het doel te bereiken en te behouden van gezond gewicht,
lukte me niet.
kort gezegd; Zien/ inzicht, doen en lukken.
Het systeem zo corrigeren op onbewust en bewust niveau dat er weer een gezond samenspel ontstaat tussen lichaam, eten en bewegen en bijkomende gedachtes en emoties.
Het is heerlijk om positief te denken over mijn lichaam, hoe het werkt, hoe het eruit ziet
en dat ik het woord fantastisch hier (nog voorzichtig) heb leren gebruiken.
Elke dag sta ik anders op dan voorheen met een ander beeld wandel ik door de dag.
Ik ben Floortje dankbaar voor het respect van benaderen van een heel kwetsbaar hoofdstuk.
Ik ben haar dankbaar voor de begeleiding en de tools en de nieuwe gedachten.
❤️Riet.