Ontdek het probleem

 

Achter het probleem

 

Praktijk voor hypnose- en regressietherapie

 

 

Ook online!

Ik werd laatst geraakt tijdens het lezen van deze woorden: 

 

‘Weet dat de kracht van het universum altijd achter je staat als jij besluit in je kracht te gaan staan’

 

Veel mensen zijn vergeten hoe krachtig zijn voelt. We zijn, meestal als kind al, gaan geloven wat anderen; ouders, leerkrachten of onze baas, over ons zeiden. We werden vooral gewezen op onze fouten, op onze tekortkomingen de dingen die we niet deden maar die wel van ons verwacht werden en daarbij gingen we onszelf vaak ook nog eens vergelijken met anderen.  Onbewust hebben we daarvan geleerd om onszelf continu te bekritiseren en af te wijzen.

 

Maar de waarheid is dat we scheppers zijn van ons eigen leven. We hebben de mogelijkheid om onze eigen realiteit vorm te geven en onze dromen waar te maken. Wat daarin van ons gevraagd wordt is om onze eigen unieke talenten en gaven te gaan ontdekken. Wanneer je deze krachtige tools in jezelf gaat herkennen én erkennen ontstaat als vanzelf ook een sterker vertrouwen in jezelf, zelfvertrouwen dus. Je gaat je innerlijk goud ontdekken waardoor je leven waardevol wordt. 

Je gaven en talenten erkennen begint bij bewustwording van je eigen gedachten en overtuigingen. Wat zeg jij over jezelf tegen jezelf? Onze innerlijke stem is meestal super streng en alles behalve aardig voor onszelf. 

 

Negatieve woorden die onszelf afwijzen in wie we zijn en twijfels over waar we toe in staat zijn blokkeren @ons vermogen om in ons zelf te geloven. Maar het is zo veel beter en leuker voor je om je belemmerende overtuigingen te vervangen door positieve en bekrachtigende gedachten want daarmee open jij de deur naar je eigen goud en ervaar je hoe het is om jezelf waardevol te voelen. Iets wat zó fijn is. 

Vergeet in je zoektocht naar wat jij allemaal in je mars hebt ook niet dat het universum signalen en aanwijzingen naar ons stuurt. Het herinnert ons continu aan dat wat wij in deze wereld mogen komen brengen. Synchroniciteit heeft niets met toeval te maken, het is een boodschap van het universum dat ons de weg komt wijzen zodat wij geïnspireerd worden en het ons daarmee liefdevol de richting uit stuurt naar daar waar wij toe uitgenodigd worden te zijn.

 

Het vraagt moed om vol in je kracht te gaan staan en je eigenwaarde te erkennen. Het betekent namelijk dat je de volledige verantwoordelijkheid neemt voor jezelf, voor jouw leven en de keuzes die jij maakt. Maar op het moment dat je die keuze maakt, gaat het universum helemaal achter je staan en wordt het magisch. Je zult versteld staan van de wonderen die zich gaan ontvouwen wanneer je jezelf toestaat om te stralen.