Ontdek het probleem

 

Achter het probleem

 

Praktijk voor hypnose- en regressietherapie

 

 

Ook online!

Afvallen met hypnose

Heb jij ook zo’n beetje alle diëten gevolgd in je leven? Grote kans dat het je niet echt heeft geholpen want bijna iedereen komt na het volgen van een dieet weer gewoon terug op het oude gewicht of wordt daarna zelfs nog wat zwaarder. De oorzaak? Jouw onbewuste afspraken en overtuigingen!

En dat is precies wat het 'afvallen met hypnose' traject zo anders maakt dan andere afval programma's. Tijdens dit traject gaan we samen onderzoeken waarom jij jezelf niet aan je eigen afspraken houdt. Wat in jou het afvallen saboteert. Hoe denk jij over jezelf en over je lichaam?  Wat ben je gaan geloven over jezelf? Wanneer jij begrijpt waarom het je tot nu toe maar niet lukte om gezonde keuzes voor jezelf te maken dan ga je echt anders kijken naar je (eet)gewoontes en naar de onderliggende overtuigingen die je hierover hebt.

Soms gebruik ik de ondersteuning van een virtuele maagband. Deze kan je helpen om wat minder te eten. Soms maak ik gebruik van een aversie techniek, wat je kan helpen om te stoppen met het eten van iets waar je echt niet vanaf kan blijven.

Daarnaast heb ik vanuit eigen ervaring geleerd dat het verbranden van je eigen lichaamsvet niet voor iedereen vanzelfsprekend is en dat het daarom soms nodig is om anders te gaan eten. Ik heb daar de afgelopen maanden uitgebreid onderzoek naar gedaan en deze opgedane kennis ben ik inmiddels gaan toepassen bij mijn cliënten met hele mooie resultaten tot gevolg. 

Maar het allerbelangsrijkse in dit traject is het op zoek gaan naar jouw eigenwaarde, het goud in jezelf. Waarom jij het waard bent om goed voor jezelf te zorgen. Waarom jouw lichaam jouw waardering en jouw respect verdiend. Zodat jij, vanuit die overtuiging, veel beter voor jezelf gaat zorgen en de verandering niet alleen van buiten maar vooral ook van binnen plaats vindt waardoor de verandering blijvend is.  

Dit traject bestaat uit  5 sessies verdeeld over en aantal maanden.

De sessies duren ongeveer 1,5 uur.